lauantai 19. maaliskuuta 2016

HELPPO PINAATTIPASTA

Helppo ja nopea ruoka on arjen pelastus. Itse päätin testata vegaanista pastaruokaa, sillä jääkaapista löytyi purkki jo aiemmin itse valmistamaani parmesaania, jota todella suosittelen testaamaan. Se tajuttoman hyvää, mutta myöskin helppo valmistaa. Etsimällä googlesta vegaanisia juustoreseptejä, löytää vaikka millaisia muunnelmia, mutta itse kokeilin neljän ainesosan reseptiä.





HELPPO PINAATTIPASTA 2:lle

3dl Täysjyvä Raketti Spagettia
1 pieni sipuli
1ps (150g) pakastepinaattia
1tlk kauraruokakermaa
suolaa
pippuria
valkosipulijauhetta
cashewpähkinöitä
parmesanjuustoa*


Hienonna sipuli ja kuullota hetki paistinpannulla, Lisää joukkoon pakastepinaatti ja anna pinaattikuutioiden sulaa sipuleiden joukkoon. Kaada joukkoon ruokakerma. Mausta.

Keitä runsaassa, suolalla maustetussa vedessä spagetit ja lisää paistinpannulle. Sekoita ja tarkista maku.

Tarjoa cashewpähkinöiden ja parmesanjuuston kera.




*VEGAANINEN PARMESAN

1ps (70g) cashewpähkinöitä
2rkl ravinto- tai oluthiivahiutaleita
½tl valkosipulijauhetta
½tl suolaa

Lisää ainekset tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi. Säilytä jääkaapissa kannellisessa purkissa.



(C) ELINA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti